aboutus

lopende band

JAMMERALL wordt gevestigd in 2001 gelegen in Stad, de Provincie van Guangdong. Na 18 jaar ontwikkelings, nu hebben wij 8 productielijnen.
Voor Desktop en draagbare signaalstoorzender, hebben wij de capaciteit tot 5000 eenheden/maand.
Voor stoorzender van de Hoge machts de mobiele telefoon en openlucht waterdichte signaalblocker, is de capaciteit tot 2000 eenheden/maand.
Voor Hommeluav de stoorzender van het de hommelkanon van de signaalstoorzender, is de capaciteit tot 1500 eenheden/maand.
Voor VVIP-van het het Konvooisignaal van de Bomstoorzender de stoorzender op een voertuig gemonteerde stoorzender, is de capaciteit tot 300 eenheden/maand.
Voor van de mens-Pak het signaalstoorzender stoorzenderrugzak, is de capaciteit tot 300 eenheden/maand.
Voor Mobiel telefoonsignaal is het hulpcellphonesignaal de hulp mobiele repeater van het telefoonsignaal, de capaciteit tot 2000 eenheden/maand.
Nu worden onze producten over de hele wereld verkocht. Zoals de V.S., het UK, Frankrijk, Rusland, Polen, Spanje, India, Indonesië, Kazachstan, Kazachstan, Iran, Nieuw Zeeland en enz.

OEM / ODM

JAMMERALL heeft ons eigen team van ontwerpers, kunnen wij verschillende types van OEM&ODM-de behoeften van de klant maken! Welkom bezoeken om een win-win samenwerking op lange termijn te beginnen.

R & D

JAMMERALL heeft onze eigen R&D-groep die meer dan 10 jaar op dit gebied werkt. Onze fabriek bezit 3000 sqmdekking van productieruimte, en meer dan 100 personeelsleden, met inbegrip van 40 eersteklas ingenieurs. Wij zijn een ervaren fabriek. Wij hebben constant vernieuwd en gevernieuwd, ernaar strevend om klanten betere oplossingen te geven.

Neem contact op met ons
Resterend aantal tekens(20/3000)