aboutus

Bedrijfsprofiel

Beperkt Jammerall (China) Co.,

Beperkt Jammerall (China) Co., werd opgericht in 2001 en werd nu gevestigd in Longjing-de Industriepark, Bantian, Longgang, Shenzhen, Guangdong, China.

Zijn de Jammerall hoofdproducten signaalstoorzenders, zoals de Draagbare Stoorzenders van de Celtelefoon, 4G-Stoorzender, GPS-Stoorzender, WIFI-Stoorzenders, Audiostoorzender, rf-Stoorzenders, de Stoorzenders van UHF en VHF-, ook Draadloze Videostoorzender, enz.

Als lid van Nationaal Technisch Comité voor Normalisatie van Huishoudapparaten, hebben de meesten van JAMMERALL-producten de goedkeuring van „Ce“, „FCC“, „UL“, „ROHS“, „SAA“ en andere kwalificaties.

De laatste jaren, is JAMMERALL om een professionele fabrikant gegroeid te zijn, wat met onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van allerlei signaalstoorzenders bezig geweest is. Met nieuwe en producten die ontwikkelen zich onderzoeken, heeft JAMMERALL zeer het kernconcurrentievermogen van de producten en de gewonnen brede toejuiching van de markt en klanten van over de hele wereld gewaarborgd.

JAMMERALL houdt bestedend aandacht aan de interne beheer en verbetering van de productkwaliteit. Wij introduceerden onophoudelijk geavanceerde talenten en internationaliseer beheersideeën en geëngageerd een geïntegreerde verrichting van R&D, productie, verkoop en de dienst te zijn. Tegenwoordig, heeft JAMMERALL met succes in een merkonderneming van het integreren van high-end technologie met de perfecte dienst omgezet. Wij kregen het ISO-9001:2008, ISO-het systeemauthentificatie van de 9001:2015 internationale kwaliteit en wonnen de Nationale High-tech Onderneming, de Bekende Merken van Shenzhen en een aantal eretitels.

Waarom kies ons?
Strikte kwaliteitscontrole - Onze producten zijn geaccrediteerd zoals zijnd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarst in de industrie. Onze producten zijn ook hoogst toegejuicht door onze klanten en door onze partners in Azië, Europa, en Noord-Amerika.

Een volledige lijn van producten - wij hebben een volledige lijn van cellulaire blokkerende producten van goedkope draagbare eenheden aan hoog-specificatie industriële eenheden.

Meer dan 10 jaar van ervaring - wij hebben elektronische materiaal en apparaten ontworpen en vervaardigd. Met de vordering van technologie, zijn heel wat dingen veranderd. Maar wij houden ons altijd aan onze manier om onze klanten op een geschikte en hartgrondige manier te dienen.

Concurrerende prijzen - wij hebben zeer gewerkt hard om onze productiviteit te verbeteren terwijl het verzekeren van hoogte - kwaliteit. De prijzen van onze diverse producten zijn concurrerendst op de markt.

De geschikte klantenservice en de technische ondersteuning - de medewerker van de klantenservices en het technische ondersteuningpersoneel bij ons hoofdkwartier, productiefaciliteiten, en elk van onze filialen staan altijd gereed om onze klanten met elk van hun vragen over onze producten of met mogelijke problemen te helpen zij in het gebruiken van onze producten hebben.

Partner met ons:
U kunt met ons assoiëren door onze reseller te worden. Wij zullen de kwaliteit van onze diverse producten waarborgen zodat u trots kunt zijn van wat u uw klanten verstrekt. Wij kunnen om het even welke verwante producten ook aanpassen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Aangezien wij met u zouden willen op lange termijn werken, zullen wij u altijd de concurrerendste prijzen in de industrie aanbieden. Wij zoeken wereldwijd agenten. Wij bieden beide in het groot kortingen aan en laten vallen het verschepen voor handelaars die in het opnieuw verkopen van onze producten geinteresseerd zijn. Zodra uw rekening is goedgekeurd, kunt u tot onze handelaarsmiddelen en gemakkelijk ordeproducten online toegang hebben. De ernstige onderzoeken slechts behoefte is van toepassing.

Beperkt Jammerall (China) Co.,
Website: www.phonesignaljammers.com

Geschiedenis

Jammerall (China) Co., Limited

Beperkt Jammerall (China) Co., opgezet in 2001, heeft JAMMERALL in het ontwerpen van en de productie van Blokkerend Materiaal en Draadloze Dekkingsproducten meer dan 18 jaar gedaan. Wij zijn professionele fabrikant op ingediend dit.

2001 JAMMERALL ervoer en verrijkt hard een jaar, de fabriek in dit jaar van normalisatiebeheersysteem, vestigt een volledige reeks van productiebeheersysteem, in achtervolging van nul tekortproducten als doel, personeelskwaliteit opleiding, maar ook voor het van de het productrichtlijn en ontwikkelings van het bedrijf toekomstige plan.

In Mei, 2004, gingen wij naar de hulp van Indonesië installeren de Stoorzender voor Gevangenis en Scholen.

Is zeer belangrijk aan het bedrijf in 2011 voor een jaar, de algemene aanpassing van het bedrijf om de planning te doen, redelijkere industriële structuur van de structuuraanpassing wordt de geoptimaliseerd en krijgt de meerderheid van handelaars en klanten verenigbaar hoog lof. De bedrijven begonnen zich bij de bouw van merksterkte te concentreren, om het nationale merk van China als doel te creëren.

Bij zich het verzetten van de tegen altijd groeiende bedreiging van geïmproviseerde explosiemiddelen met afstandsbediening (RCIEDs), hebben wij zwaar in de ontwikkeling van een waaier van multi-band, eigenlijk-hoog-machts blokkerende systemen voor de bescherming van troepenvervoer, militaire en politiecontroleposten, grote regeringsondernemingen, van bomopruimingsploegen en VIP konvooien geïnvesteerd.

In 2014, voor al JAMMERALL moeten de mensen trots zijn van één jaar. Bedrijf, de uitbreiding van de marktdekking; De producten omvatten meer dan 40 landen en gebieden in de wereld, en krijgen de klanten verenigbare hoge lof, van het nieuw productonderzoek en van de ontwikkeling piek van de technologieuitdaging. Verbeterde zeer het de productenmarktaandeel van het bedrijf. wij hebben rish ervaring op stoorzenders, hebben wij onze goederen aan vele landen, zoals de V.S., het UK, Frankrijk, Rusland, Polen, Spanje, India, Indonesië, Kazachstan, Kazachstan, Iran, Nieuw Zeeland en enz. verkocht.

Dienst

Jammerall (China) Co., Limited

JAMMERALL is een professionele fabrikant van mobiele signaalstoorzender, hoge machtsstoorzender en min signaalspanningsverhoger meer dan 18 jaar.

Wij leveren blocker van de het signaalstoorzender van de celtelefoon, mobiele de stoorzenderblocker van het telefoonsignaal, gsm stoorzenderblocker, 3g-blocker van de signaalstoorzender, 4g-blocker van de signaalstoorzender, mobiele de stoorzenderblocker van 2g, Wimax-stoorzenderblocker, blocker van de de telefoonstoorzender van 2.4G/5.8G mobiele, mobiele stoorzenderblocker isolator, mobiele blocker van de telefoonstoorzender isolator, de stoorzenderblocker van de celtelefoon isolator, rf-stoorzenderblocker isolator, VHF/UHF-blocker van de signaalstoorzender, wifi/Bluetooth-stoorzenderblocker, Lojack-blocker van de signaalstoorzender, blocker van de Spionstoorzender, Antiblocker van de signaalstoorzender, GPS-stoorzenderblocker, de stoorzenderblocker van de gevangenistelefoon, hoge krachtige blocker van de cellphonestoorzender, blocker van de hommelstoorzender, blocker van de vediostoorzender, draagbare blocker van de signaalstoorzender, Desktopstoorzender blocker, mini de stoorzenderblocker van de celtelefoon, bomstoorzender en ect.

Wij werken met vele universiteiten, universiteiten, onderzoekseenheden samen en worden betrokken bij overheidsactiviteiten.

Wij verstrekken goede hoeveelheidsproducten door hart! wij verlenen de goede dienst door hart!
Uw vertrouwen is nooit neer!

Ons Team

Wij zijn een professionele fabrikant op dit gebied meer dan 10 jaar!

Wij hebben een geïntegreerd Productieteam, Ontwikkelingsteam, Verkoopteam en het Team van de Naverkoopdienst.

Wij werken met vele universiteiten, universiteiten, onderzoekseenheden samen en worden betrokken bij overheidsactiviteiten.

Productieteam

Jammerall (China) Co., Limited

Ontwikkelingsteam

Het grootste deel van onze ingenieurs behalen van middelbare school een diploma, en hebben rijke ervaring op dit gebied. Wij kunnen ontwerpen en doen aangepaste signaalspanningsverhogers en cellphonestoorzenders als speciaal verzoek van klanten. OEM & ODM zijn beschikbaar.

Jammerall (China) Co., Limited

Verkoopteam

Al onze salers werkt meer dan 5 jaar aan dit gebied, zijn zij zeer vertrouwd met mobiele signaalspanningsverhogers en mobiele signaalstoorzenders, kunnen zij met cliënten goed communiceren.

Jammerall (China) Co., Limited

Het Team van de naverkoopdienst

De kern moet al cliëntenprobleem oplossen wanneer zij die de spanningsverhogers en de stoorzenders met behulp van of verkoopt spanningsverhogers en stoorzenders opnieuw. Voor het grote project, kunnen wij zelfs naar het buitenland gaan om het probleem op te lossen.

Jammerall (China) Co., Limited
Onze fabriek bezit 3000 sqmdekking van productieruimte en meer dan 100 arbeiders, met inbegrip van 40 eersteklas ingenieurs. Wij zijn een ervaren fabriek (12 assembleren lijnen en 6 het zuiveren lijnen) en wij bezitten vele het testen instrumenten.

Onthaal zich in JAMMERALL aan te sluiten bij!

 

Neem contact op met ons
Resterend aantal tekens(20/3000)